Kainuun Haukkuvat Lintukoirat ry tukee jäsentensä osallistumista kerhon ydintoimintoihin alla sanotulla tavalla. Tukea ei tarvitse anoa, ellei alla ole toisin sanottu. Sihteeri vastaa tuen maksamisesta tapahtuman jälkeen, kun hänelle ilmoitetaan tuen peruste ja pankkiyhteys (lomake). Tukea ei kuitenkaan makseta, jos jäsenmaksuja on hoitamatta kuluvalta tai edelliseltä vuodelta. Tuki suunnitellaan ja hyväksytään vuosittain yhdistyksen talousarviossa.

Linnunnaukkukokeiden koemaksut

Kerho tukee osallistumismaksuja järjestämiinsä kokeisiin. Kuitenkin Kuhmon kansainvälisestä kokeesta (vast) maksetaan vain hallituksen tai koetoimikunnan määrittämä osuus. Hallitus voi päätöksellään poiketa tästä järjestelystä.

Matkustamistuki arvokokeisiin.

Kerho tukee koiranohjaajien matkustamista alla mainittuihin linnunhaukkukokeisiin. Tuki on Kainuun maakunnan alueella oleviin kokeisiin 25 euroa ja muutoin 50 euroa.

  • Haukkuottelu
  • Pohjanpystykorvien SM
  • Laikojen lintumestaruus (edellytys laikaharrastajien aktiivisuus kerhon koetoiminnassa)
  • Pohjan lohkon valintakoe
  • Linnunhaukun maakuntaottelu

Matkustamistuki koiranäyttelyihin

Ulkomailla järjestettäviin huomattaviin kansainvälisiin koiranäyttelyihin osallistumiseen voidaan maksaa matkustamistukea 100 euroa. Tuen maksaminen edellyttää erillistä anomista ja sitä, että anoja on osallistunut huomattavalla panoksella koiranäyttelyiden tai haukkukokeiden järjestämiseen.

Koulutus

Kerho maksaa osallistumismaksut koetoimitsija-, ylituomari- ja linnunhaukun palkintotuomarikursseille. Tukea ei makseta kuitenkaan pääsääntöisesti silloin, kun vastaava maksuton kurssi järjestetään Kainuussa. Linnunhaukun ylituomarikurssille matkustamista tuetaan samalla tavoin kuin arvokokeisiin osallistumista (vaihtoehtoisesti maksetaan osallistumismaksu).

Muuta

 Jos kerhon ylituomari joutuu ajamaan kerhon linnunhaukkukokeeseen omalla autollaan, hänelle voidaan maksaa polttoainekorvausta kennelpiirin taksan mukaan.

Kerho kustantaa linnunhaukkukokeen sääntökirjat tuomareilleen. Kirja annetaan myös Kainuussa asuville palkintotuomarin peruskurssin oppilaille jäsenyydestä riippumatta.

Kulukorvauslomake

Matkalaskulomake